Nieuw Zuid Antwerpen

Web 8 hours agoBewoners van het Antwerpse Nieuw Zuid hebben bij de provincie beroep aangetekend tegen de bouw van Tower Zero een nieuwe woontoren en iconisch gebouw. Web Een nieuwe duurzame én slimme wijk voor Antwerpen.


Zuiderzicht Nieuw Zuid Reynaers Aluminium

Tram and bus stops are within walking distance.

. Het station Antwerpen-Zuid is vijf minuten fietsen en naar het Centraal Station is het tien minuten trappen. De aanleg van het 20 hectare grote stadsdeel startte concreet rond 2014. Die aansluit op de stad en uitziet op de Schelde.

Web Nieuw Zuid vormt een nieuwe duurzame wijk gelegen naast het Zuid tussen het Nieuw Justitiepaleis en de Scheldekaaien. By Nicolas Misera Opening Summer 22 Antwerp. Its a designer workspace with a.

Web Nieuw Zuid is a new neighbourhood located on a brown-field site to the south of the historic centre of Antwerp on the quays the River Schelt. Web Nieuw Zuid is een nieuwe stadswijk in wording in het zuiden van Antwerpen de buurt van de toekomst. It is a five-minute bike ride to Antwerpen-Zuid station and a.

Web Een nieuwe woonwijk. Met voldoende winkels scholen horeca en andere voorzieningen om de wijk en de buurt er rond levendig te maken. In het zuiden van Antwerpen.

Web Zuiderzicht is a residential tower and part of the development of Antwerpen Nieuw Zuid a new residential area next to the Scheldt in the Southern parts of Antwerp. De site zelf ligt in een zone voor deelwagens en is voorzien van Velo-stations. Nieuw Zuid is een residentiële stadswijk langs de Schelde in het zuiden van de stad Antwerpen.

Nieuw Zuid wil een levendige buurt realiseren aan. Web Nieuw Zuid is extremely accessible both by car and public transport. The 21082 m2 building consists of five layers at its base including a BB hotel with 108 rooms and a 26-storey tower with 134 dwellings.

Nieuw Zuid is een visionaire stadsontwikkeling op een toplocatie in Antwerpen. Web fitalityclubs nieuw zuid Op zoek naar een gepersonaliseerde fitness waar persoonlijke begeleiding oprecht centraal staat. Het projectgebied is gelegen aan de oevers van de Schelde en naast het trendy Zuid tussen de Scheldekaaien de Namenstraat de Jan van Gentstraat de Brusselstraat.

Nieuw Zuid de nieuwe duurzame en slimme wijk langs de Scheldekaaien krijgt stilaan vorm. Web Please feel free to contact me if you need any information. Waar resoluut de kaart van duurzaamheid wordt getrokken.

Web Join a growing business hub at Nieuw Zuid Watch your business thrive with modern office space at Nieuw Zuid perfectly situated in a new quarter along the banks of the River. Zoek je een gym waar je onder begeleiding van een. Web Een nieuwe duurzame én slimme wijk voor Antwerpen.

The masterplan designed by Studio. Dat is Nieuw Zuid. Nieuw Zuid de nieuwe duurzame en slimme wijk langs de Scheldekaaien krijgt stilaan vorm.

Web EEN NIEUWE LANDMARK VOOR ANTWERPEN Met BAN zet de architect een in het oog springend gebouw neer aan de rand van het uitgestrekte park van Nieuw Zuid. Met een groot park en veel groen in het straatbeeld. Tram- en bushaltes liggen op wandelafstand.

Web MISERA - A la Vie dArtiste. We vertrekken met zicht op het oude Zuid dat ontstond in de 19de. Web Spaces Nieuw Zuid in Antwerp offers flexible office space coworking space excellent for networking and meeting rooms with admin support.

Web Nieuw Zuid is bijzonder bereikbaar zowel met de wagen als met het openbaar vervoer. Web Op de terreinen van het vroegere goederenstation Antwerpen-Zuid groeit een ultramoderne nieuwe stadswijk.


Triple Living Renting Verhuurservice Van Nieuw Zuid Antwerpen


Tegen Volgende Zomer 10 000 Vierkante Meter Extra Publieke Ruimte Tussen Bolivarplaats En Toekomstig Park Nieuw Zuid Antwerpen Hln Be


Leer Nieuw Zuid Kennen


Appartementen Woningen Te Koop In Nieuw Zuid Antwerpen


Blok 5 Nieuw Zuid Antwerpen A2o Architecten


Ag Vespa Nieuw Zuid


Nieuw Zuid Maakt Halfweg De Balans Op Buurt Aan De Stroom


Nieuw Zuid


Zuiderhuis Op Zoek Naar Architecturale Schoonheid


Welkom Op Www Antwerpen Be Rup Nieuw Zuid


In Beeld Enorme Ravage Nadat Basisschool In Opbouw Is Ingestort Op Nieuw Zuid Antwerpen Gazet Van Antwerpen Mobile


Kaai Nieuw Zuid In Antwerpen Getransformeerd Metaglas


Nieuw Zuid Grondplan Antwerpen


Nieuw Zuid Krijgt S Lands Eerste Houten Wolkenkrabber Buurt Aan De Stroom


Nieuw Zuid Welkom In De Buurt Van Morgen


Hoogste Bos Van Antwerpen Komt Op Dak In Nieuw Zuid De Standaard Mobile


Buildings Forum

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel